מרכיבים:
עד 3 קג’ בשר אסאדו טרי ‘בוארון’
חצי כוס שמן זית איכותי
כף גדושה פפריקה
כך גדושה תבלין גריל עוף
כף שום כתוש
חצי כף פלפל שחור
חצי כף אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
מערבבים למחית את התבלינים עם שמן הזית
את האסאדו מכניסים לשקית צליה (קוקי) או עוטפים הייטב בנייר כסף
מוסיפים את התיבול לשקית עם הבשר ומערבבים לכיסוי מלא (אם עוטפים בנייר כסף, אז לעטוף קודם את הבשר במשחת התבלינים)
אופים בתנור שעה וארבעים בחום 180
האסאדו מוכן כשהוא רך ומתפרק מהעצם
בתאבון!
המתכון מוגש בשיתוף ‘אטליז בוארון‘, רחוב הברון הירש 16 פ”ת
כשרות: במקום תעודת כשרות של הרבנות המקומית והבשרים תחת השגחת בד”צ בית יוסף (עטרה). לפרטים נוספים בנושא ניתן לפנות למשגיח הכשרות הרב יצחק בוסו במספר: 054-8894476
שירות משלוחים חינם רוצים את התענוג עד הבית? בקנייה מעל 300 ש”ח, משלוח חינם באיזור פתח תקווה, ראש העין והוד השרון.
מספר לבירורים והזמנות: 037722233
פעילות ומענה בין השעות 8 בבוקר ועד 20:00 בערב
קצביית בוארון בפייסבוק>>