fbpx

אסאדו בתנור – המתכון הסודי של קצביית בוארון

מתכון לבשר אסאדו בתנור רך ועסיסי, כזה שלא תפסיקו ללקק את האצבעות אחריו..

מרכיבים:
עד 3 קג' בשר אסאדו טרי 'בוארון'
חצי כוס שמן זית איכותי
כף גדושה פפריקה
כך גדושה תבלין גריל עוף
כף שום כתוש
חצי כף פלפל שחור
חצי כף אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:
מערבבים למחית את התבלינים עם שמן הזית
את האסאדו מכניסים לשקית צליה (קוקי) או עוטפים הייטב בנייר כסף
מוסיפים את התיבול לשקית עם הבשר ומערבבים לכיסוי מלא (אם עוטפים בנייר כסף, אז לעטוף קודם את הבשר במשחת התבלינים)

אופים בתנור שעה וארבעים בחום 180

האסאדו מוכן כשהוא רך ומתפרק מהעצם

בתאבון!

המתכון מוגש בשיתוף 'אטליז בוארון', רחוב הברון הירש 16 פ"ת

כשרות: במקום תעודת כשרות של הרבנות המקומית והבשרים תחת השגחת בד"צ בית יוסף (עטרה). לפרטים נוספים בנושא ניתן לפנות למשגיח הכשרות הרב יצחק בוסו במספר: 054-8894476

שירות משלוחים חינם רוצים את התענוג עד הבית? בקנייה מעל 300 ש"ח, משלוח חינם באיזור פתח תקווה, ראש העין והוד השרון.

מספר לבירורים והזמנות: 037722233
פעילות ומענה בין השעות 8 בבוקר ועד 20:00 בערב


קצביית בוארון בפייסבוק>>

קצביית בוארון באינסטגרם>>

שתף את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
הזמינו עכשיו אונליין

השארת תגובה

הרשמו חינם לערוץ הוואטספ והטלגרם שלנו

הרשמו עכשיו לרשימת התפוצה שלנו וקבלו מאיתנו עדכונים ופרסומים
הזמינו עכשיו אונליין
הרשמו עכשיו לרשימת התפוצה שלנו וקבלו מאיתנו עדכונים ופרסומים