fbpx
צילום: דן פרץ

דומינו'ס פיצה למהדרין משיקה 'פיצה סיציליאנית' פיצה עבה וקריספית במיוחד, מבצק מחמצת

לאחר ההשקה המוצלחת של סדרות הכריכים ומנות הצד, דומינו'ס פיצה חוזרת להרחיב את תפריט הפיצות שלה ונכנסת לראשונה לקטגוריית הפיצות העבות, עם פיצה סיציליאנית עבה ומפנקת 
נגן וידאו

ההשראה של הפיצה החדשה מגיעה מהגרסה הניו יורקית לפיצה הסיציליאנית הנפוצה באזור פלארמו, סיציליה. פיצה מלבנית העשויה מבצק מחמצת, לאחר תפיחה של מספר שבועות, לטובת מרקם קריספי ואוורירי | להשלמת הטעם הייחודי – הסיצליאנית החדשה של דומינו'ס מוצעת עם רוטב עגבניות חדש, שהרשת פיתחה במיוחד עבור הפיצה ונגיעות חמאת שום בתחתית להענקת קריספיות וטעם | הפיצה החדשה מושקת בכל סניפי הרשת

עונת הגשמים כבר החלה, ודומינו'ס פיצה, רשת הפיצות המובילה בישראל, מביאה לכם את הבשורה שתחמם לכם את החורף – פיצה סיציליאנית עבה, העשויה מבצק מחמצת ומציעה מרקם אוורירי וקריספי במיוחד! הפיצה החדשה, המגיעה לאחר ההשקה המוצלחת של סדרות הכריכים ומנות הצד השונות, מציעה חוויה שונה לחלוטין מזו שמכירים חובבי הפיצה העבה בפרט וחובבי הפיצה בכלל בישראל.

הסיציליאנית החדשה של דומינו'ס פיצה מבוססת על הפיצה המסורתית (Sfincione) מפאלרמו שבסיציליה, לאחר שעברה התאמה לסגנון הניו יורקי המזוהה עם הרשת ולחיך הישראלי וקיבלה את הכשרות המהודרת של בד"צ "בית יוסף". הסיצליאנית של דומינו'ס מתחברת לטרנד העולמי ומציעה לראשונה בישראל פיצה העשויה מבצק מחמצת שהותפח במשך מספר שבועות. הבצק הייחודי יוצר מרקם אוורירי, רך מבפנים וקריספי מבחוץ, המונע תחושת כבדות. הסיציליאנית של דומינו'ס עוברת אפייה על גבי רשת, ללא תבנית, עם נגיעות של חמאת שום בתחתית הפיצה. זאת ועוד, לטובת הפיצה החדשה, הרשת פיתחה רוטב עגבניות חדש, המותאם לבצק ולטעם הייחודי. כתמיד בדומינו'ס, גם הסיציליאנית מוצעת עם מאה אחוז גבינת מוצרלה טרייה.

יפעת גולדמן, סמנכ"ל שיווק דומינו'ס פיצה: "כרשת המובילה את תחום הפיצות בישראל, אנו עוקבים באדיקות אחר טרנדים ומגמות עולמיות תוך רצון לחדש ולספק מגוון של פיצות וטעמים לכל הקהלים. לאחר מבחני טעימה ותהליך פיתוח ממושך, החלטנו להשיק את הפיצה הסיצליאנית, עם החידושים האחרונים בתחום, לאחר שביצענו התאמות לחיך הישראלי. אנו נרגשים להשיק ללקוחותינו ולציבור הרחב פיצה עבה ייחודית, קריספית, אוורירית, שונה מכל מה שהכרתם עד כה כפיצה עבה בישראל. הפיצה הסיציליאנית שנפוצה ברחובות פלארמו, מבצק המחמצת האיכותי עם רוטב העגבניות המותאם לה במיוחד מעניקה חוויה ייחודית וטעימה במיוחד. אנו מזמינים את הציבור הרחב לבוא ולהתנסות".

שתף את הכתבה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות

הרשמו חינם לערוץ הוואטספ והטלגרם שלנו

הרשמו עכשיו לרשימת התפוצה שלנו וקבלו מאיתנו עדכונים ופרסומים