הונחה אבן הפינה למרכז “שופ טיים” ברמת סיב פתח תקווה

את המגרש רכשו הבעלים לאחרונה תמורת כ 65 מיליון ₪ ועלות ההקמה תעמוד על כ-114 מיליון ₪. צביקה רושו יזם הפרוייקט: "המתחם החדש בא לשרת אזור גדול שצמא למרכז קולינרי שמזוהה מראש ככשר והבאים אליו לא צריכים לתהות לגבי כל חנות וחנות"

(הדמיה של הפרוייקט)

מגרש בן 10 דונם בפינת הרחובות שחם, רבין ותוצרת הארץ בקרית מטלון (רמת סיב) בפתח תקווה, אשר מזוהה יותר מכל עם הסככה הנטושה שעומדת על שטחו מזה שנים, יהפוך בקרוב למתחם בקונספט של קולינריה ובישול שכל עסקיו כשרים, וייקרא “שופ טיים”.

שופ טיים רמת סיב פתח תקווה (1)אבן הפינה לפרויקט הונחה אמש לאחר שאת המגרש רכשה קבוצת “הכיכר הלבנה” לאחרונה תמורת כ-65 מיליון ₪. לאחר שבחנה את האזור והעסקים הממוקמים בו, החליטה החברה בשיתוף “רושו הנדסה ויזמות”, אשר תנהל את הקמת ושיווק המתחם, להקים על הקרקע מתחם מסחר ובילויי בשטח של 4500 מ”ר + 2 קומות משרדים בשטח של כ 1000 מ”ר כל אחת וכ-1000 מקומות חנייה. עלות הפרויקט כולל בינוי מוערך בכ-114 מיליון ₪.

על פי החברה הפתיחה המשוערת למרכז תיערך בעוד כשנתיים. דמי השכירות הממוצעים – 140 ₪ למ”ר + דמי ניהול, ברמת מעטפת. התמהיל מגוון וכולל 26 חנויות בגדלים של 50-580 מ”ר. מהחברה נמסר בנוסף כי מבין העסקים שכבר שכרו שטחים במתחם – מעדני גורמה, office depot, ביגה, קפה רוטשילד, קונספט ועוד’.

לדברי צביקה רושו, מנכ”ל רושו הנדסה ויזמות : “נושא הגדרת הקונספט של מתחמים מסחריים תופס תאוצה לאור ריבוי הקניונים בכל עיר שלהם צביון די אחיד. עם הרצון להיות ברור ללקוח ולכוון לצרכיו המקומיים במקום מגוריו/עבודתו, אנו רואים את המגמה בה צומחים מרכזים שמבדלים עצמם כמרכזי קונספט אזוריים בתחומי האופנה, בילוי וקולינריה. היתרון במרכזים הקטנים שהם בדרך כלל מתחמים פתוחים הפונים לרחוב, בכך מצד אחד ניתן להוזיל את עלויות התפעול ולהוריד את עלות האחזקה לשוכר ומצד שני לייצר בולטות גם לעוברים ושבים באזור. המתחם החדש בא לשרת אזור גדול שצמא למרכז קולינרי שמזוהה מראש ככשר והבאים אליו לא צריכים לתהות לגבי כל חנות וחנות, והוא צפוי לתת מענה לכל אזור העסקים החדש שיצמח ב 5 השנים הקרובות עם כ 250 אלף מ”ר משרדים בקרית מטלון וכן לבתי העסק הקיימים כבר כיום. בנוסף, פונה המתחם לתושבי השכונות הסמוכות ובעיקר נווה עוז”.

שופ טיים רמת סיב פתח תקווה (2)

ראש העיר איציק ברוורמן, התייחס גם הוא לפרויקט: “במסגרת ההתחדשות העירונית ושיקום מערך השטחים הפתוחים בעיר, אני שמח כי בקרוב יוקם, בשטח שעמד שומם ונטוש במשך שנים, מתחם קולינרי איכותי ואטרקטיבי אשר ישתלב היטב בפעילות של אזור רמת סיב. אזור התעשייה של פתח תקוה שהוא אזור התעשייה הגדול בארץ, כבר מזמן אינו רק אזור תעשייה ומקום עבודה, אלא מתחם בילויים שוקק חיים, ובו שפע של מסעדות ובתי קפה. אין לי ספק כי המתחם החדש “שופ טיים”, ישתלב היטב באזור ויהווה מוקד משיכה לתושבים ואורחים”. אמר ברוורמן.

אזור רמת סיב נחשב כיום למרכז העסקים והבילוי המתחדש של פתח תקווה. על פי בדיקת ‘רושו הנדסה ויזמות’, בשנתיים האחרונות התחלפו בתי העסקים באזור ובייחוד ברחוב השחם ונפתחו בו מעל 30 מסעדות ובתי קפה. בעתיד תוקם בסמוך תחנת הרכבת הקלה כחלק מהקו האדום שתהפוך את האזור למרכזי ביותר.

הרשמו חינם לערוץ הוואטספ והטלגרם שלנו

הרשמו עכשיו לרשימת התפוצה שלנו וקבלו הטבות בלעדיות

השארת תגובה

סמוך לצומת סירקין: רוכב אופנוע נפצע בינוני מפגיעת מכונית

סמוך לצומת סירקין: רוכב אופנוע נפצע בינוני מפגיעת מכונית

תאונת דרכים אירעה הבוקר (ב') ברחוב הרב עובדיה יוסף סמוך לצומת סירקין בעיר, רוכב אופנוע נפגע באורח בינוני

כל הפרטים>>
מי תהיה נשיאת ארגון המתנדבים בקדנציה של רמי גרינברג?

מי תהיה נשיאת ארגון המתנדבים בקדנציה של רמי גרינברג?

מקובל שאשת ראש העיר היא זו שנושאת בתפקיד נשיאת ארגון המתנדבים, אלא שראש העיר הנבחר שלנו רמי גרינברג לבנתיים רווק. אז מי תיבחר הפעם לתפקיד? מוזמנים להציע שמות בתגובות

כל הפרטים>>
האם פתח תקווה וסביבתה מסוכנות לקשישים בכבישים?

האם פתח תקווה וסביבתה מסוכנות לקשישים בכבישים?

מנתוני עמותת אור ירוק עולה כי מתחילת השנה נהרגו 59 קשישים (65+) בתאונות דרכים – כמעט כל הרוג רביעי הוא קשיש. 

כל הפרטים>>
חנוכת בית סובל בגבעת השלושה פ”ת

חנוכת בית סובל בגבעת השלושה פ”ת

שיתוף פעול בין המרכז הגריאטרי גבעת השלושה לבין בית הספר דעת מבינים בחנוכת המבנה החדש

כל הפרטים>>
עושים סדר: קיצוץ רוחבי בשעות נוספות ושעות כוננויות למאות עובדים בעיריית פ”ת

עושים סדר: קיצוץ רוחבי בשעות נוספות ושעות כוננויות למאות עובדים בעיריית פ”ת

שעות נוספות יינתנו רק למי שאכן יבצע שעות אלו ובאישור מראש לפי דרישת העירייה. רכבים צמודים או תשלומי אחזקת רכב יינתנו לפי התקנים ולפי הצורך של אופי העבודה של העובד.

כל הפרטים>>
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן