מרכיבים:
בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצות
חצי ק”ג בשר טחון איכותי בוארון
5 עגבניות קצוצות (אפשר גם מרסק)
4 כפות רסק עגבניות
כף סוכר
אורגנו יבש
מלח
פלפל שחור
מים
אופן ההכנה:
לטגן בצל גדול קצוץ
להוסיף 3 שיני שום קצוצות
להוסיף חצי קג בשר טחון ולהמשיך לטגן עד לעשיה של הבשר (הבשר צריך להשחים מעט)
להוסיף קופסת עגבניות טחונות ו4 כפות של רסק עגבניות
כף סוכר,מלח פלפל שחור ואורגנו יבש, להוסיף מים ולבשל שעה לפחות
בתאבון
אל תשכחו לספר לנו איך יצא..
המתכון מוגש בשיתוף ‘אטליז בוארון‘, רחוב הברון הירש 16 פ”ת
כשרות: במקום תעודת כשרות של הרבנות המקומית והבשרים תחת השגחת בד”צ בית יוסף (עטרה). לפרטים נוספים בנושא ניתן לפנות למשגיח הכשרות הרב יצחק בוסו במספר: 054-8894476
שירות משלוחים חינם רוצים את התענוג עד הבית? בקנייה מעל 300 ש”ח, משלוח חינם באיזור פתח תקווה, ראש העין והוד השרון.
מספר לבירורים והזמנות: 037722233
פעילות ומענה בין השעות 8 בבוקר ועד 20:00 בערב
קצביית בוארון בפייסבוק>>