נדל"ן: ראש העיר הורה לקדם פינוי בינוי בשכונת עקיבא (אחדות)

ראש העיר רמי גרינברג, הורה לגורמים במינהל ההנדסה לקדם מול מינהל מקרקעי ישראל את הפרוייקט פינוי בינוי בפינת הרחובות קלישר – הנרייטה סולד (שכונת עקיבא).

במסגרת הפרוייקט יפונו 72 בתים פרטיים הממוקמים על שטח כולל של 32 דונם ובמקומם ייבנו כ-300 יח"ד ב-11 בניינים בני חמש קומות. הבניינים יכילו גם דירות דופלקס גן ודירות גג. בנוסף, הפרוייקט כולל הקמת גינות ומבני ציבור.

ראש עיריית פתח תקווה רמי גרינברג "אחרי שנים שהפרוייקט היה תקוע, ביקשתי מכל הנוגעים בדבר לפעול להורדת החסמים ולקדם את הפרוייקט כבר בקרוב לרווחת תושבי האזור. פתח תקוה עוברת מהפכת בינוי משמעותית תוך מתן דגש לפתרונות תנועתיים, מבני ציבור וריאות ירוקות. אנחנו עומדים בקשר עם מינהל מקרקעי ישראל, בעלי הקרקע בשכונת עקיבא, כדי להוציא את התכנית לפועל בקרוב ככל הניתן"

הממולצים אונליין

לשיתוף הכתבה

הרשמו עכשיו לרשימת התפוצה שלנו וקבלו מאיתנו עדכונים ופרסומים

אולי יעניין אותך גם