בית מלון יחליף את התעשייה במרכז העסקים סטארטסיב בפ"ת

הועדה המחוזית לתכנון ובניה החליטה לתת תוקף לתכנית להקמת מלון עסקים ברחוב לשם באזור העסקים סטארטסיב. זאת כחלק ממדיניות העירייה לקדם את חידוש אזורי העסקים בעיר במקום התעשייה הישנה והמפגעים הנלווים.
הדמיה: משרד נעמה מליס

התכנית ממוקמת מדרום לרחוב ז'בוטינסקי ובמסגרתה ישונה ייעוד הקרקע מתעשייה למלונאות. הפרוייקט ישתרע על פני כדונם ובו ייבנה מלון עסקים הכולל 90 חדרים על קומת מסחר.

ראש העיר רמי גרינברג: "אנו מקדמים בשנים האחרונות מדניות אשר מאפשרת לעודד כניסת הייטק ועסקים שיעצימו את אפשרויות הבילוי והפנאי בעיר. במסגרת זו, אנו מברכים על החלטת הוועדה המחוזית להפקיד את התכנית לבניית מלון במרכז העסקים סטארטסיב ולאפשר את שינוי הייעוד מתעשייה למלונאות. אנו נמשיך לקדם מדניות אשר תומכת בהתפתחות העיר והפיכתה למטרופולין משמעותי."

תגיות

תמונה של מערכת פתח תקוואי

מערכת פתח תקוואי

פתח תקוואי" - כל מה שצריך בפתח תקווה חדשות עירוניות, קופונים ומבצעים, זמני שבת, מזג אוויר, אירועים ושירותים מקומיים. יש לכם מידע? שלחו לנו: [email protected]

לשיתוף הכתבה

אירועים בפתח תקווה
📍 עיר:
קטגוריה
הכל 👶 ילדים 🎭 תיאטרון 🎤 סטנד-אפ 🎵 מוזיקה 🎼 מחזמר 🎻 קלאסי
תאריך
כל התאריכים 7 ימים הקרובים שבועיים הקרובים חודש הקרוב
מחיר
כל המחירים עד 100 ₪ עד 150 ₪ עד 200 ₪
טוען...
טוען אירועים...
אירועים בKartisim · כרטיסים מאובטחים

אולי יעניין אותך גם