גאווה מקומית: תלמיד אמית בר אילן פ"ת בנבחרת הסייבר הלאומית

הישג חסר תקדים לבית החינוך אמית בר אילן פתח תקווה: גד שלי, תלמיד כיתה י', התקבל לנבחרת הסייבר הראשונה של ישראל. השנה, לראשונה בתולדות נבחרות המדעים, הוקמה נבחרת ייעודית לתחום הסייבר, ובתום הליך מיונים קפדני ומאתגר מכל רחבי הארץ, הצליח שלי להתברג לקבוצה המצומצמת שתוביל את התחום ברמה הלאומית.
גד שלי תלמיד אמית בר אילן פתח תקווה שהתקבל לנבחרת הסייבר הלאומית
גאווה מקומית: גד שלי מפתח תקווה על רקע מסך הקוד - בדרך לנבחרת הסייבר הלאומית. צילום: אסף שלי

בחירתו של שלי אינה הישג בודד, אלא חלק מדומיננטיות מרשימה של בית החינוך: מתוך 69 תלמידי ותלמידות החמ"ד שהתקבלו השנה לנבחרות המדעים של ישראל, לא פחות מ-11 הם תלמידי אמית בר אילן פתח תקווה – נתון המהווה שיא כל הזמנים עבור המוסד ומבסס את מעמדו כחממה מובילה למצוינות טכנולוגית.

"כשההורים שלי סיפרו לי על הנבחרת, ידעתי מיד שאני רוצה להיות שם", מספר גד שלי. "במשך שבועיים ישבתי ולמדתי את הבסיס שהיה דרוש למבחן הקבלה. הגעתי מוכן, ועברתי. ההשתתפות בנבחרת מאתגרת ותובענית מאוד, ודורשת הרבה למידה עצמאית, אבל למרות הקושי אני נהנה מאוד. בינתיים למדנו, בין היתר, כתיבת קובצי הרצה בשפת Bash וקריפטוגרפיה בשפת פייתון".

נריה כהן, מנהל בית החינוך: "הכניסה התקדימית של גד היקר לנבחרת הסייבר של ישראל משמחת מאוד, מביאה הרבה גאווה וכבוד לכולנו, ומייצגת את הרוח הנפלאה של מצוינות שמביא איתו גד אשר הישגים תקדימיים ויוצאי דופן אינם זרים לו".

תגיות

תמונה של מערכת פתח תקוואי

מערכת פתח תקוואי

"פתח תקוואי" מתמחה בסיקור חדשותי מקומי על אירועים מקומיים, חינוך, עסקים בעיר ונדל"ן בפתח תקווה. יש לכם מידע מעניין? שלחו לנו עכשיו: [email protected]

לשיתוף הכתבה

אולי יעניין אותך גם