הוועדה המחוזית לתכנון ובניה אישרה את תכנית עיריית פ"ת לחיבור שכונת אם המושבות לכביש 4 צפון

בישיבת הוועדה המחוזית לתכנון ובניה, בה הועלתה להצבעה תכנית עיריית פתח תקוה להקלה על העומסים ולשיפור התנועה באזור אם המושבות, אותה קידם ראש העיר רמי גרינברג, ניתן תוקף לתכנית רמפת אם המושבות.
אם המושבות. מתוך גוגל מפות

בתכנית, מתוכנן חיבור רמפת יציאה מכיוון פתח תקוה, מדרך אם המושבות, לכביש 4 צפון. בנוסף מתוכננת הפרדה מפלסית בין רחוב אם המושבות לרחוב מרטין גהל, במטרה לאפשר נסיעה חופשית על דרך אם המושבות.

חיבור יציאה נוספת מפתח תקוה לכיוון כביש 4 תיתן נגישות נוספת לעיר על מערך הצירים והכבישים הארציים.

כמו כן, עיריית פתח תקוה ביקשה להוסיף הרחבה לתכנית הכוללת תכנון שבילי אופניים, תוספת תקציב לאחזקת המתקן התשתתי של ההפרדה המפלסית (ניקוז, תחזוקה, תאורה ועוד), השלמת שיקום נופי, הקמת תחנת שאיבה ומערכות בקרה אשר יהיו חלק אינהרנטי מהקמת הפרויקט וכן כי נתיבי איילון יתנו שיפוי של 70% ויתווספו כיזם התכנית עם עיריית פ"ת. התכנית תעודכן ותוגש בתוספת כל האמור לעיל.

רמי גרינברג ראש העיר פתח תקוה: "אנו ממשיכים בשיפור התנועה והבאת פתרונות להקלה על העומסים, שכן פתח תקוה מתפתחת ומספר התושבים בה גדל ועל כן גם התשתיות התחבורתיות, מערך הכבישים והסדרי התנועה צריכים להשתנות בהתאם. נמשיך לפעול ולשדרג את מערך התנועה כך שיזרום בצורה המיטבית בכל חלק בעיר לרווחת התושבים"

פרסום בפתח תקווה
יש לכם עסק בפתח תקווה?
ספרו לתושבי העיר את הסיפור שלכם — כתבת תוכן מקצועית שמגיעה לעשרות אלפי קוראים מקומיים.

תגיות

תמונה של מערכת פתח תקוואי

מערכת פתח תקוואי

פתח תקוואי" - כל מה שצריך בפתח תקווה חדשות עירוניות, קופונים ומבצעים, זמני שבת, מזג אוויר, אירועים ושירותים מקומיים. יש לכם מידע? שלחו לנו: [email protected]

לשיתוף הכתבה

אירועים בפתח תקווה
📍 עיר:
קטגוריה
הכל 👶 ילדים 🎭 תיאטרון 🎤 סטנד-אפ 🎵 מוזיקה 🎼 מחזמר 🎻 קלאסי
תאריך
כל התאריכים 7 ימים הקרובים שבועיים הקרובים חודש הקרוב
מחיר
כל המחירים עד 100 ₪ עד 150 ₪ עד 200 ₪
טוען...
טוען אירועים...
אירועים בKartisim · כרטיסים מאובטחים

אולי יעניין אותך גם