עיריית פתח תקווה מקדמת פעילות בין דורית לתזונה בריאה בגני הילדים

"מועדון ארוחת הבוקר" היא תכנית חווייתית לעידוד אכילה בריאה בגנים המתקיימת בסיוע גמלאי וגמלאיות העיר, ביוזמת אסנת בירנבאום דיאטנית העיר, המחלקה לקידום הבריאות ובשיתוף אגף גני ילדים.
צילום: באדיבות עיריית פ"ת

הגמלאיות והגמלאים יעברו מספר סדנאות הדרכה ע"י דיאטנית העיר שתנחה ותלווה את הגמלאים ואת הצוות החינוכי לאורך כל התכנית. הגמלאיות יקיימו פעילויות הכוללות הפעלה, יצירה ומשחקים, ויעשירו את הידע בנושא התזונה באמצעות ספרים כמו "מילון התזונה הראשון שלי" ועוד. בנוסף, יספקו הגמלאיות לגננת רעיונות ופעילויות להטמעת הידע בגן בנושא תזונה.

חברת הנהלת העיר אורנה דוידאי יו"ר ועדת הבריאות, מ"מ רה"ע רון כץ ראש מינהל החינוך וראש העיר פתח תקווה רמי גרינברג ברכו על הפעילות בנושא. ראש העיר הוסיף "תפקידנו לחשוף את הילדים והילדות כבר בגיל צעיר למאכלים בריאים ולתזונה נכונה. בגיל צעיר הילדים מפתחים הרגלי אכילה ותפקידנו לחשוף אותם לידע ולעקרונות לאכילה נכונה ובריאה. בפרויקט מבורך זה אנו משתפים את גמלאי וגמלאיות העיר ומקיימים פעילות משותפת ומהנה, התורמת לכולם".

ההדרכה לגמלאיות התקיימה במוזיאון האדם והסביבה. הפעילות תתקיים בשישה גנים, אחת לשבועיים, מעתה ועד סוף השנה.

פרסום בפתח תקווה
יש לכם עסק בפתח תקווה?
ספרו לתושבי העיר את הסיפור שלכם — כתבת תוכן מקצועית שמגיעה לעשרות אלפי קוראים מקומיים.

תגיות

תמונה של ישראל שפירא

ישראל שפירא

לשיתוף הכתבה

אירועים בפתח תקווה
📍 עיר:
קטגוריה
הכל 👶 ילדים 🎭 תיאטרון 🎤 סטנד-אפ 🎵 מוזיקה 🎼 מחזמר 🎻 קלאסי
תאריך
כל התאריכים 7 ימים הקרובים שבועיים הקרובים חודש הקרוב
מחיר
כל המחירים עד 100 ₪ עד 150 ₪ עד 200 ₪
טוען...
טוען אירועים...
אירועים בKartisim · כרטיסים מאובטחים

אולי יעניין אותך גם