עיריית פתח תקווה ממשיכה לקדם התפתחות משמעותית באזורי התעסוקה בעיר, עם תכנון והקמה של פארק חדש בלב אזור עסקים קריית אריה. הפארק יחולק לשני מקטעים: הצפוני ימוקם בין רחובות גיסין לדרך אם המושבות, והפארק הדרומי בין רחוב החורש – שנקר לרחוב יגיע כפיים.
שטח הפארק כ־27 דונם, והוא כולל שימור של עצים יש לצד נטיעה של עצים רבים נוספים. ההשקעה בפרויקט נאמדת בעשרות מיליוני שקלים, והוא צפוי לכלול: אזורי עבודה מוצלים ומפגש מתחמי; מתקני כושר, מגרשי ספורט ושולחנות פינג פונג; בתי קפה ובר; אמפי פתוח עם תכולה של כ־500 מקומות ועוד.
בנוסף, יוקם שביל אופניים ומדרכה אורכית שתחבר את דרך אם המושבות – רחוב יגיע כפיים ועד אריה שנקר. התכנון קובע חיבור ישיר ונוח בין הפארק אזורי התעסוקה הסמוכים, תוך שמירה על נגישות גבוהה וחנייה למבקרים.
הקמת הפארק הרבה נדבך נוסף בהשקעה של עיריית פתח תקווה בשיפור איכות החיים בעיר, בקידום סביבת עבודה נעימה ובחיזוק מעמדה של פתח תקווה כעיר מתקדמת, ירוקה ומובילה.
ראש העיר פתח תקווה רמי גרינברג: "אנחנו ממשיכים את תנופת הפיתוח באזורי התעסוקה בעיר – לא רק במשרדים ובתשתיות, אלא גם בסביבת חיים איכותית, ירוקה ונגישה אשר תשרת גם את אנשי השכונות השונות. הפארק החדש באזור העסקים קריית אריה יהפוך לעוגן מרכזי עבור אלפי עובדים, המבקרים והתושבים, וספק חוויית פנאי, ספורט ונוף עירוני ברמה הגבוהה ביותר. זו תוספת נוספת למחויבות שלנו להפוך את פתח תקווה למובילה בישראל בכל תחום."