מרכיבים
בצל
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
עלי סלרי
3 שיני שום
חצי קילו בשר טחון בוארון
3 פרוסות חלה או לחם לבן שהושרו ונסחטו
פלפל שחור
מלח
כורכום
בהרט
לרוטב
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
5-6 עגבניות קצוצות (אפשר משימורים)
3 כפות רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
חצי ליטר מים
אופן ההכנה:
לקצוץ היטב בצל, חצי צרור פטרוזיליה וחצי צרור כוסברה, מספר עלים של סלרי ושלוש שיני שום
להוסיף בשר בקר טחון בוארון (אפשר לערבב עם עוף טחון) ואת פרוסות הלחם שהושרה במים ונסחטו הייטב,
מלח,פלפל,כורכום ובהרט
ולערבב היטב
לרוטב העגבניות: לטגן בצל, שיני שום,להוסיף את העגבניות,
3 כפות גדושות של רסק עגבניות,מלח,פלפל שחור ומים
לאחר בישול של 10 דק להוסיף את הכדורים מתערובת הקציצות לבישול של 40 דק וללקק את האצבעות!
המתכון מוגש בשיתוף ‘אטליז בוארון‘, רחוב הברון הירש 16 פ”ת
כשרות: במקום תעודת כשרות של הרבנות המקומית והבשרים תחת השגחת בד”צ בית יוסף (עטרה). לפרטים נוספים בנושא ניתן לפנות למשגיח הכשרות הרב יצחק בוסו במספר: 054-8894476
שירות משלוחים חינם רוצים את התענוג עד הבית? בקנייה מעל 300 ש”ח, משלוח חינם באיזור פתח תקווה, ראש העין והוד השרון.
מספר לבירורים והזמנות: 037722233
פעילות ומענה בין השעות 8 בבוקר ועד 20:00 בערב
קצביית בוארון בפייסבוק>>