במוקדם או במאוחר החיים יחזרו למסלולם הרגיל ונוכל שוב לשמוח ולחגוג באירועים. עם זאת, השגרה הזאת נראית כרגע רחוקה ואנחנו מורשים לחזור אליה בהדרגה, במתווה זהיר מאוד. זה מובן ומקובל, אבל אין שום סיבה לוותר על שמחות ואירועים שונים, פרטיים או עסקיים, רק בגלל ה”מצב”. קורונה או לא, אפשר לערוך אירועים במתכונת חדשה, על פי ההנחיות ובהתאם לחוק. המתווה הזהיר מיועד לעתיד הקרוב, כאשר שמירה על ההנחיות תאפשר לנו ליהנות מחזרת האירועים למתכונת רגילה בעתיד הרחוק. בינתיים, אנחנו מוצאים מתכונת חדשה לערוך אותם בכל זאת, מבלי לוותר על השמחה, אז אפשר להדפיס כבר הזמנות לחתונה שתתאים להנחיות.
כיצד נערכים לתקופת החזרה לשגרה?
נכון, אירועים ענקיים או אפילו גדולים בני כמה מאות אורחים לא יהיו בשנה הקרובה, ככל הנראה. זה עדיין לוקה בחוסר ודאות גדול מאוד. עם זאת ובכל מקרה, אנחנו צופים בשנה הקרובה מגמה של התחדשות אירועים בכפוף להנחיות. לכן, גם לכם כדאי להסביר לאורחים את המצב בהזמנות לחתונה ולהגביל אותן למספר החוקי. אירועים עסקיים בוודאי יכולים להתקיים אם הם עומדים בתקנות. אירועים פרטיים שהמשפחה והחברים הקרובים יכולים להיות בהם בוודאי יתקיימו ותמיד אפשר למצוא דרך יצירתית לשתף בהם כמה שיותר, אם בעזרת שידורי וידיאו ואם באמצעות חלוקת האירוע לכמה פעימות.
ארגון חתונה בצורה מסודרת
כל חתונה רגילה מתחילה בארגון ובתכנון מסודר. על אחת כמה וכמה חתונה בימי קורונה. החתונה הרגילה מתחילה בהכנת רשימת מוזמנים כדי לתכנן הזמנות לחתונה. יש מוזמנים שקל להם יותר להגיע למקום מסוים ומשתדלים להתחשב בהם, במיוחד אם הם מבוגרים. לכאן נכנסים שיקולי הקורונה והאם אפשר להזמין מבוגרים מאוד וכיצד לנהוג בהם לפי כללי הבטיחות. מיקום וארגון החתונה נגזרים ממספר האורחים המבוגרים אצלכם, כאשר חתונה שיש בה מספר גדול של מבוגרים אפשר לשקול לחלק לשני חדרים גדולים, או האולם והגן שצמוד אליו. כך אפשר גם ליצור הפרדה וליהנות מהנוכחות שלהם בלי בעיה.
כיצד לפתור את הגבלת מספר המוזמנים?
אנחנו מתכננים חתונה נכון לימים שבהם ההגבלה היא עד 50 איש. לא צריך להתייאש משום שאפשר ליצור גם אירוע שבו חלק מהמוזמנים יהיו רק בטקס, וחלק יהיו בחגיגה עצמה, אם זה חשוב יותר. אפשר גם לפצל את האירוע למסיבה קטנה וארוחה למשפחה, ולהמשיך אחר כך לאירוע של ריקודים שמתאים יותר למוזמנים הצעירים יותר, החברים שלכם. בשלב זה ניתן לפצל את האירוע לגן ולאולם, כאשר בכל אחד מהם יהיו 50 איש שלא ייפגשו. כמובן שאפשר להציב מסך גדול בחדר שבו יהיו החברים וכך הם יוכלו להשתתף במידה מסוימת גם בטקס ולראות הכל. חברים ומוזמנים נוספים שלא יוכלו להיות נוכחים פיזית יוכלו לעקוב אחר האירוע מרחוק באמצעות שידור חי בווידיאו, מה שמכנים חתונה בזום. יש שיטות שידור נוספות שאפשר להשתמש בהן והאמינה והיציבה ביותר מבחינה טכנולוגית תיבחר על ידכם כדי להעביר את החתוה ולצלם אותה לכל מי שאינו יכול לבוא.
אירוע עסקי בימי קורונה
כל אירוע עסקי יכול להיות בהשתתפות של 50 איש כאשר הרוב יכולים להשתתף ממילא באמצעות מסך ושידור חי בווידיאו. בעתיד, כאשר יאפשרו יותר משתתפים כמובן שאפשר יהיה לתכנן אירועים גדולים יותר. נכון לעכשיו, המגבלה הקשה ביותר היא היעדר טיסות כך שתצטרכו להעביר את האירוע למשתתפים פוטנציאליים בחו”ל, אם זה הכרחי. בשביל זה צריך לתכנן ולהפיק אירוע שנראה מצוין גם בווידיאו וגם בזה היצירתיות יכולה לעזור.
המאמר בחסות משרד פרסום STG