הלמ"ס: פתח תקווה מובילה בביטחון אישי

סקר הלמ"ס חושף: פתח תקווה במקום הראשון בתחושת הביטחון האישי הכללית ובמקומות המובילים בשביעות רצון מהביטחון בלילה, בזכות השקעה חסרת תקדים של עיריית פתח תקווה והמשטרה המקומית.
יש כבוד: ציון 100 לעיריית פתח תקווה במדד ההון האנושי
בניין עיריית פתח תקווה. צילום: דוברות עיריית פ"ת
סקר הלמ"ס לשנת 2024 שמתפרסם היום (ב') מראה כי פתח תקווה מובילה במקום הראשון בתחושת הביטחון האישי הכללי, עם שיעור של 86% בשביעות הרצון של תושבי פ"ת מתחושת הביטחון, מבין הערים הגדולות. מדובר בנתון הגבוה ביותר שמשקף את הפעילות הענפה של משטרת פתח תקווה יחד עם אגף הביטחון בעירייה שהורחב בשנים האחרונות באופן משמעותי עם עשרות צוותי אבטחה הפרוסים בשטח בכל רגע, לצד הקמת יחידות ביטחון יעודיות, פעילות יחידת אלג"ר, פריסת אמצעי אבטחה בעלות של עשרות מיליוני שקלים בשנה ועוד.
בנוסף, פתח תקווה במקום השני בשיעור "הביטחון האישי ללכת לבד אזור המגורים בשעות החשכה, מבין הערים הגדולות".
פתח תקווה רושמת נתון חיובי נוסף בכך שהיא מתחת לממוצע הארצי ובין הרשויות שבהן הנתון לגבי החוששים להיפגע מאירועי פשיעה ו/או מאלימות באזור המגורים – הוא הנמוך ביותר. כמו כן, פתח תקווה מציינת נתון חיובי גם בחשש להיפגע מאירוע טרור באזור המגורים – מתחת לממוצע הארצי. שני הנתונים לעיל מראים כי ביחס לממוצע הארצי, תחושת התושבים טובה יותר והם פחות חוששים להיפגע מאירועי טרור ופשיעה בפתח תקווה.
ראש עיריית פתח תקווה, רמי גרינברג: "נתוני הלמ"ס משקפים בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים את העשייה וההשקעה הרבה בתחום הביטחון העירוני, כפי שתושבי ותושבות העיר חשים. כפי שהיה תמיד – אנחנו לא מתבשמים בנתונים חיוביים וממשיכים לפעול ולהשקיע למען ביטחון התושבים בכל ההיבטים הנדרשים, ובעלות השקעה של עשרות מיליוני שקלים בשנה."

תגיות

תמונה של מערכת פתח תקוואי

מערכת פתח תקוואי

"פתח תקוואי" מתמחה בסיקור חדשותי מקומי על אירועים מקומיים, חינוך, עסקים בעיר ונדל"ן בפתח תקווה. יש לכם מידע מעניין? שלחו לנו עכשיו: [email protected]

לשיתוף הכתבה

הרשמו עכשיו לרשימת התפוצה שלנו וקבלו מאיתנו עדכונים ופרסומים

אולי יעניין אותך גם