פעולת מעצרים ממוקדת
שוטרי מחוז מרכז בהובלת יל״פ שרון פשטו בסוף השבוע על בתיהם של חשודים במעורבות ברצח הנער בנימין זלקה ז"ל בפתח תקוה- 6 קטינים נעצרו לחקירה.
במסגרת החקירה המתנהלת בעקבות אירוע הרצח האכזרי של הנער בפתח תקוה, פעלו הבוקר שוטרי מחוז מרכז, בהובלת יחידת יל״פ שרון, לביצוע גל מעצרים ממוקד כנגד חשודים במעורבות במעשה.
בתוך כך, פשטו הכוחות על מספר כתובות במקביל, ביצעו חיפושים ועצרו 6 קטינים החשודים במעורבות ברצח לצד איסוף ראיות וממצאים. החשודים הועברו לחקירה ביחידה, ובהתאם לממצאיה הם הובאו לדיון בבית המשפט בבקשה להאריך את מעצרם.
המשך החקירה
משטרת ישראל רואה בחומרה רבה את המקרה והחקירה נמשכת תוך ביצוע פעולות חקירה נוספות במטרה להגיע לחקר האמת ולמיצוי הדין עם כלל המעורבים.
בנימין זלקה בסך הכל רצה לעזור בפרנסת הבית, אבל משמרת לילה אחת בפיצרייה בערב יום העצמאות הסתיימה בטרגדיה שטילטלה את המדינה – פרטים חדשים על חקירת ששת הקטינים שנעצרו בחשד לרצח האכזרי של החייל המשוחרר בפתח תקווה. צפו בכתבה של יעל צ'כנובר מתוך מהדורת 'כאן חדשות' 25.04.2026
—
בכתבה זו נעשה שימוש בתמונה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים,
במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה













