הלם וצער עמוק פקדו את קהילת פתח תקווה עם פטירתו הפתאומית של הרב עמיחי ברנר, רב בית החינוך אמית בר אילן גוש דן ורב קהילת "ישראל הצעיר" בפתח תקווה. הרב ברנר ז"ל, שכיהן בתפקידו למעלה מ-30 שנה, היה דמות מרכזית בעולם החינוך המקומי.
מחנך וורב אהוב על תלמידיו
הרב ברנר ז"ל שימש כמחנך ומורה לתנ"ך, גמרא ומחשבת ישראל בבית החינוך אמית בר אילן. במשך עשרות שנים נחשב לרב ומורה אהוב על תלמידיו ועמיתיו לצוות החינוכי.
"הרב עמיחי היה תלמיד חכם ורב קהילה, אך קודם כל הוא היה בן אדם מאיר פנים, אכפתי ואוהב אדם, ציוני גאה ואיש משפחה. זכינו להיות שותפים עמו במלאכת החינוך במשך 25 שנה. תלמידיו לאורך הדורות וחבריו לצוות המומים מהסתלקותו הפתאומית".
כך ספד לו תומר שופר, מנהל אמית בר אילן.
פרטי הלוויה
מסע הלוויה ייערך מחר, יום ג' 28.4. ההספדים יחלו בשעה 12:00 בבית הכנסת "ישראל הצעיר" בפתח תקווה, ומשם ימשיך מסע הלוויה בשעה 14:00 לבית העלמין סגולה בעיר.
יהי זכרו ברוך.













