הותמ"ל אישרה למתן תוקף את "תכנית ארגוב" בפ"ת

הותמ"ל אישרה למתן תוקף את תכנית ההתחדשות במתחם ארגוב, בצפון שכונת אחדות, מה שיאפשר בקרוב להוציא היתרי בנייה. מדובר בבשורה חשובה שתאפשר בקרוב לתושבים, מבנים בטיחותיים ואיכות חיים טובה.

התכנית משתרעת על פני 29.6 דונם, ובמסגרתה יהרסו 10 מבני שיכון (רכבות) במצב הנדסי רעוע. במקומם תבנה שכונה חדשה עם 913 יח"ד, מרתפי חנייה תת קרקעיים תוך שילוב של חללים ירוקים, מבני ציבור וחינוך, שטחי מסחר ומשרדים.

התכנית כוללת הקצאה ליחידות דיור בהישג יד, וכן אפשרות לקידום מערכת פינוי פנאומטית ירוקה המקטינה את כמות תנועת רכבי פינוי אשפה בסביבה, שידרוג גן ארגוב והרחבת מערכות הכבישים ההיקפיים, כולל מדרכות רחבות ושבילי אופניים.

ראש העיר רמי גרינברג "מדובר בבשורה חשובה, לה התושבים מצפים שנים רבות. חשוב להבין כי ההתחדשות העירונית היא כורח המציאות ואנחנו מקדמים פרוייקטים חשובים אלו תוך שימת דגש על פיתוח מבני ציבור וחינוך, מרחבים ירוקים וגינות ציבוריות, וכל הדרוש מבחינה ציבורית לרבות תשתיות תחבורה ותחב"צ. נמשיך בפעילות החשובה למען תושבי השכונות הוותיקות והמשך התפתחות העיר."

פרסום בפתח תקווה
יש לכם עסק בפתח תקווה?
ספרו לתושבי העיר את הסיפור שלכם — כתבת תוכן מקצועית שמגיעה לעשרות אלפי קוראים מקומיים.

תגיות

תמונה של מערכת פתח תקוואי

מערכת פתח תקוואי

פתח תקוואי" - כל מה שצריך בפתח תקווה חדשות עירוניות, קופונים ומבצעים, זמני שבת, מזג אוויר, אירועים ושירותים מקומיים. יש לכם מידע? שלחו לנו: [email protected]

לשיתוף הכתבה

אירועים בפתח תקווה
📍 עיר:
קטגוריה
הכל 👶 ילדים 🎭 תיאטרון 🎤 סטנד-אפ 🎵 מוזיקה 🎼 מחזמר 🎻 קלאסי
תאריך
כל התאריכים 7 ימים הקרובים שבועיים הקרובים חודש הקרוב
מחיר
כל המחירים עד 100 ₪ עד 150 ₪ עד 200 ₪
טוען...
טוען אירועים...
אירועים בKartisim · כרטיסים מאובטחים

אולי יעניין אותך גם