יום למידה לסטודנטים בקידום נוער – בית היל"ה

האגף לטיפול בפרט בעיריית פתח תקוה פתח את שעריו ביום חמישי האחרון (30.1.20)  לסיור לימודי בנושא קידום נוער.  בסיור השתתפו סטודנטים לקידום נוער מהמכללה האקדמית בית ברל אשר לקחו חלק ביום למידה בבית היל"ה פתח תקוה.
צילום: עיריית פתח תקווה

מהמכללה הגיעו כ- 30 סטודנטים ומרצים לביקור מעורר השראה ולהכרות עם המערכת החינוכית הטיפולית של עיריית פתח תקוה שהיא מהמובילות בארץ במגוון שירותי הטיפול המוצעים לבני נוער בסיכון ועל רצף הנשירה.

במסגרת הביקור זכו הסטודנטים לשמוע על התוכניות והמענים שמספק האגף לטיפול בפרט- במינהל החינוך, לנוער בסיכון – "מפסיכותרפיה ועד לעבודת רחוב" . הסטודנטים נחשפו לתוכניות השונות של האגף ופגשו מגוון של אנשי מקצוע מתחום החינוך והטיפול בקידום נוער. כחלק מתוכנית היום פגשו הסטודנטים נערים ונערות מקידום נוער ובוגרים, ושמעו על נסיבות הנשירה שלהם ממסגרות חינוך פורמאליות ועל המסע לתיקון שעברו בבית היל"ה.

ראש העיר רמי גרינברג ביר�� על קיום יום הלמידה והודה לכל העושים במלאכה, והוסיף: "הבחירה לקיים את הלמידה בפתח תקוה מזכה אותנו ביכולת להשפיע על עיצוב תפקידם של עובדי קידום נוער של העתיד, להעשיר את למידתם וליצר שיתופי פעולה עם האקדמיה".

הכירו את סטולג' – חיפוש קורסים אונליין ותתחילו ללמוד מכל מקום

פרסום בפתח תקווה
יש לכם עסק בפתח תקווה?
ספרו לתושבי העיר את הסיפור שלכם — כתבת תוכן מקצועית שמגיעה לעשרות אלפי קוראים מקומיים.

תגיות

תמונה של ישראל שפירא

ישראל שפירא

לשיתוף הכתבה

אירועים בפתח תקווה
📍 עיר:
קטגוריה
הכל 👶 ילדים 🎭 תיאטרון 🎤 סטנד-אפ 🎵 מוזיקה 🎼 מחזמר 🎻 קלאסי
תאריך
כל התאריכים 7 ימים הקרובים שבועיים הקרובים חודש הקרוב
מחיר
כל המחירים עד 100 ₪ עד 150 ₪ עד 200 ₪
טוען...
טוען אירועים...
אירועים בKartisim · כרטיסים מאובטחים

אולי יעניין אותך גם