עיריית פתח תקווה מקדמת חוק עזר עירוני לאכיפת גללי כלבים בעזרת DNA

לצד האכיפה השוטפת המתבצעת מידי יום כנגד בעלי כלבים שלא אוספים את גללי כלביהם, עיריית פתח תקווה מקדמת בימים אלו חוק עזר עירוני אשר יחייב את בעלי הכלבים להכניס את כלביהם למאגר DNA.
צילום: עיריית פתח תקווה
החוק עזר ערוני שמקדמת עיריית פתח תקווה בימים אלה הוא בהתאם להנחיות החוק המקודם במקביל בכנסת. מאגר ה-DNA לכלבים יאפשר לפקח לאתר את בעלי הכלבים ולקנוס אותם, גם אם העבירה לא נתפסה בשעת מעשה. בנוסף, המאגר יוכל לשמש גם למחקר עבור מחלות גנטיות  של הכלבים.
בשנים האחרונות נערכו פיילוטים שונים בנושא, במטרה לשכלל את טכנולוגיות הבדיקה ולהביא לרמת דיוק מירבית בממצא ה-DNA.
עוד בנושא גללי כלבים בפתח תקווה: 
ראש עיריית פ"ת רמי גרינברג "תופעת גללי הכלבים אשר אינה נאספת על ידי בעליהם, הינה מטרד סביבתי ותברואי ומטרד להולכי הרגל במדרכות ולמבקרים בגנים הציבוריים. מדובר בתופעה אשר פוגעת באיכות חיינו ומהווה מקור לזבובים ולבעיות תברואיות. עיריית פתח תקווה תמשיך לפעול בנושא חשוב זה ולאכוף את המפגע ללא פשרות. לצד הפעילות השוטפת של עשרות הפקחים הפרוסים בשטח, אנו נקדם חוק עזר עירוני אשר יאפשר לנו להרחיב את פעילות האכיפה בנושא ובתקווה גם לייצר הרתעה שתביא למניעת התופעה. אני מודה לאגף לרווחת בעלי החיים בניהולה של ד"ר תיקה בר און, ללשכה המשפטית ולכל הגורמים בעירייה שפועלים בנושא."
פרסום בפתח תקווה
יש לכם עסק בפתח תקווה?
ספרו לתושבי העיר את הסיפור שלכם — כתבת תוכן מקצועית שמגיעה לעשרות אלפי קוראים מקומיים.

תגיות

תמונה של מערכת פתח תקוואי

מערכת פתח תקוואי

פתח תקוואי" - כל מה שצריך בפתח תקווה חדשות עירוניות, קופונים ומבצעים, זמני שבת, מזג אוויר, אירועים ושירותים מקומיים. יש לכם מידע? שלחו לנו: [email protected]

לשיתוף הכתבה

אירועים בפתח תקווה
📍 עיר:
קטגוריה
הכל 👶 ילדים 🎭 תיאטרון 🎤 סטנד-אפ 🎵 מוזיקה 🎼 מחזמר 🎻 קלאסי
תאריך
כל התאריכים 7 ימים הקרובים שבועיים הקרובים חודש הקרוב
מחיר
כל המחירים עד 100 ₪ עד 150 ₪ עד 200 ₪
טוען...
טוען אירועים...
אירועים בKartisim · כרטיסים מאובטחים

אולי יעניין אותך גם