נציג חדש במקום השלישי ברשימת יהדות התורה בפ"ת – שמעון ברגמן

סיעת 'יהודת התורה' בפתח תקווה, ממשיכה להיערך לקראת הבחירות למועצת העיר שיערכו בעוד כחודשיים. היום (ו') הודיעו נציגי הסיעה על הצבתו של שמעון ברגמן במקום השלישי.

(צילום: באדיבות דגל התורה) 

ברגמן, הוא מנהל קשרי קהילה ב'מכבי', חזן ומגיד שיעור, קיבל את ברכתו של ראש ישיבת אור ישראל בעיר, הגאון הרב יגאל רוזן. רשימת 'יהדות התורה' בעיר מנתה עד כה שני נציגים, אליהו ברוכי (דגל התורה) במקום הראשון, ישראל פרידמן (אגודת ישראל) במקום השני, וכעת הוצב שמעון ברגמן (דגל התורה) במקום השלישי.

ברגמן בשנות השלושים לחייו אב ל-6 חבר קהילת "קהל חסידים" בשכונת גני הדר, הוא איש אמונו ומקורבו של הרב יקותיאל רוזנבאום, משמש כמתאם קשרי קהילה במכבי. עם הצבתו במקום השלישי הוא קיבל את ברכתם של ראש ישיבת אור ישראל בעיר, הגאון הרב יגאל רוזן ושל יו"ר דגל התורה ח"כ משה גפני.

גורמים במפלגה מציינים כי עם הגידול של האוכלוסייה החרדית בעיר, המקום השלישי הופך לריאלי. כפי שדיווחנו כאן בפתח תקוואי לפני כשבוע החלו בסיעת יהדות התורה לפעול בשטח עם פרסומו של מכתב הקורא לתושבי העיר החדשים לוודא כי הכתובת שלהם רשומה בעיר בכדי שיוכלו לממש את זכות הבחירה שלהם ולתמוך במפלגה ביום פקודה.

ברגמן מקבל את ברכתו של הרב יגאל רוזן. צילום: באדיבות דגל התורה פ"ת




פרסום בפתח תקווה
יש לכם עסק בפתח תקווה?
ספרו לתושבי העיר את הסיפור שלכם — כתבת תוכן מקצועית שמגיעה לעשרות אלפי קוראים מקומיים.

תגיות

תמונה של ישראל שפירא

ישראל שפירא

לשיתוף הכתבה

אירועים בפתח תקווה
📍 עיר:
קטגוריה
הכל 👶 ילדים 🎭 תיאטרון 🎤 סטנד-אפ 🎵 מוזיקה 🎼 מחזמר 🎻 קלאסי
תאריך
כל התאריכים 7 ימים הקרובים שבועיים הקרובים חודש הקרוב
מחיר
כל המחירים עד 100 ₪ עד 150 ₪ עד 200 ₪
טוען...
טוען אירועים...
אירועים בKartisim · כרטיסים מאובטחים

אולי יעניין אותך גם